Over VOL

Begonnen als outlet

Ooit is VOL-Verlichting begonnen als outlet. Daarnaar verwijst de O in VOL naar ''Verlichting-Outlet-Leende''. Tegenwoordig bestaat 85% tot 90% van de collectie uit courante artikelen, dus het nieuwste van het nieuwste.

foto7.png

Service en advies, ook aan huis!

Met 25 jaar ervaring in de verlichtingsbranche heeft VOL-verlichting een schat aan kennis en kunde in huis. Ook bewijst onze winkel dat kwaliteitsverlichting niet duur hoeft te zijn. Doordat wij veel afnemen van de ruim 0 leveranciers waarmee we samenwerken en op een relatief goedkope locatie zitten, houden we onze kosten laag. Hiervan profiteren onze klanten, want we hebben altijd scherpe concurrerende prijzen. 

Bij VOL-verlichting staat persoonlijke aandacht voor de klant voorop. Wat wij heel belangrijk vinden, is dat klanten tevreden zijn over een product. Een goed advies krijgen, het op zicht mee naar huis mogen nemen en het terug mogen brengen als het toch niet helemaal naar hun zin is, hoort hier dus ook bij. Dat is waar we ons mee profileren en dat wordt ook zeer gewaardeerd.

Welke lampen het beste in een interieur passen is een vraag die veel consumenten bezighoudt, maar niet goed kunnen beantwoorden. Ook is het vaak lastig om uit de veelheid van verlichtingsmogelijkheden een goede, weloverwogen keuze te maken. Maar gelukkig is VOL-Verlichting er om over al die zaken licht in de duisternis te brengen. Want het verstrekken van eerlijk en deskundig verlichtingsadvies op maat, hebben wij tot een vak apart verheven. Naast de mogelijkheid om bij ons in de winkel een lichtadvies in te winnen is het ook mogelijk om een lichtadvies aan huis te krijgen. We kijken dan welke lamp en armatuur op welke plek goed zou passen en motiveren ook waarom. Regelmatig plaatsen we iets op proef, zodat mensen er meteen een goed gevoel bij krijgen en zien dat het in harmonie is met de rest van de inrichting. Lichtadviezen aan huis doen wij gratis en geheel vrijblijvend.

Trends

De huidige trends zijn voornamelijk de wat strakkere, moderne led-armaturen. Hiervan hebben wij een zeer uitgebreid assortiment bij VOL-verlichting. Ook vindt u hier de meer klassieke modellen en leveren wij daarnaast buitenverlichting en opmaat gemaakte lampenkappen. Ook een trend zijn de lampen met een vintagelook: een stoere, industriële look. Die hebben bijvoorbeeld een oud uitziende voet waarin materialen als hout en beton verwerkt zijn. Nergens anders zoveel keuze.