« Een immense ruimte »

Gepubliceerd op 18-06-2017

Een grandioze collectie

'Ik vind licht een prachtig product!' aldus een enthousiaste Bas Wagemakers. 'Het bepaalt de sfeer en de stemming in huis. Verlichting kan een huis maken of breken.' Hij heeft een passie voor licht en dat wordt meteen duidelijk wanneer je over de drempel stapt bij VOL-verlichting  aan de 'woonboulevard' in Leende. Je wordt overvallen door een zee van licht, in immerse ruimte met een grandioze collectie verlichting: klassiek en romantisch maar ook modern en tendy!

Bas Wagemakers werkt al meer dan 25 jaar in de verlichting. Een aantal jaren geleden begon Bas voor zichzelf in een van de hallen aan de Langstraat in Leende, destijds nog een pleintje met verschillende, aan wonen gerelateerde ondernemingen. Inmiddels is het plein gerenoveerd en heeft het de uitstraling van een kleine maar heel praktische woonboulevard: alles dicht bij elkaar en meer dan genoeg parkeerruimte. 'En heel laagdrempelig', merkt Bas Wagemakers op. Dat laatste gaat zeker op voor De nieuwe verlichtingszaak. Een ruimte van maar liefst 1100 vierkante meter, waarin een immers assortiment aan verlichting te bewonderen is. Van klassieke modellen tot supermoderne hang-, wand of vloerlampen, stoere en eigentijdse verlichting. En ook buitenverlichting die helmaal past in de tuin van vandaag.

'Natuurlijk koop ik nog altijd outlet partijen', legt hij uit terwijl hij een stapel prachtige moderne kappen laat zien. 'Maar de hoofdmoot is toch onze collectie van de meest up-to-date modellen. Daavoor bezoeken we beurzen in binnen- en buitenland.

Heeft de klant een lichtadvies nodig dan kan hij terecht bij VOL. Bas Wagemakers of Stein van Daal komen eventueel bij u thuis kijken, vrijblijvend. 'Wij werken ook samen met binnen huisarchitecten. Samen maken we een plan, zij voor het interieur, wij voor de verlichting. Verlichting is zo belangrijk in huis. Licht zorgt voor sfeer maar het moet ook functioneel zijn. Bovendien moet een lamp die niet aan is ook mooi zijn en in het interieur passen.' Het aansluiten is ook geen probleem.

De vakmensen van VOL komen de nieuwe verlichting graag bij u thuis monteren en aansluiten. 'Service staat bij ons hoog in het vaandel,' klinkt het trots. 'Wanneer er iets kapot gaat wordt dat bij ons snel en vakkundig gerepareerd. en hebben mensen heel persoonlijke wensen, geen probleem. We maken een lamp of lampenkap precies op de maat die men hebben wil.'

De leuze van het woonplein is 'Beleef de Langstraat!' Als u dat doet kijk dan zeker ook even binnen bij VOL-Verlichting aan de Langstraat 3 in Leende.

1497791945ac0b9058421124d61f00c0896d4705cf.png
1497791930d13524de717e2fd68f45b1146530874e.png